Pyetja që i mundon edhe nënat shqiptare: Seks në dhomë me fëmijët, a është gabim

2018-04-30 në ora 19:10

Një nënë, në kushte anonime, ka nxitur një debat pasi i ka treguar mikeshës së saj se ajo dhe burri i saj kryejnë marrëdhënie seksuale, ndërsa fëmijët e tyre 8 dhe 10 vjeç flenë në të njëjtën dhomë.

Pas gjetjes së lajmit “shqetësues”, mikesha vendosi të pyesë opinionet e nënave të tjera duke postuar historinë në forumin “Netmums”, transmeton Gazeta Shneta.

Ajo shpjegoi se çifti aktualisht po ndan një dhomë gjumi me fëmijët e tyre për disa muaj.

“Ata kanë një dhomë të qëndrimit kështu që nuk mund ta kuptoj pse ata nuk kryejnë seks atje para se të bien në gjumë “, shkroi mikesha.

Postimi vazhdoi: “Mikesha ime thotë se do të ishte mirë që ata sigurohen që fëmijët janë në gjumë, por unë nuk jam e sigurt se ata nuk do të zgjohen dhe do të qëndrojnë duke menduar për atë që po ndodh.”

Pastaj, filloi t’iu kërkojë të tjerëve për mendimet e tyre nëse kjo ishte një situatë normale.

Pyetja mori nëntë faqe përgjigje nga nënat, me konsensusin e përgjithshëm se ndërsa mund të shihej si në rregull për ta bërë këtë, ndërsa fëmijët e tyre ishin të rinj, nuk ishte e drejtë që të ndodhte përpara fëmijëve të moshës tetë dhe dhjetë vjeçare.

Një nënë ishte e sigurt se ky veprim ishte “krejtësisht i gabuar”.

“Është në paralel me abuzimin e fëmijëve dhe shërbimet sociale nuk do të ishin të kënaqur po të dëgjonin një rast të tillë,” shkruante ajo.

“Aktiviteti seksual në prezencën e një fëmije është një shkelje.” “Po sikur të zgjohen?”

Të tjerët ranë dakord se ata nuk mendonin se ishte gjëja e duhur për të bërë.

Një mama tha se fëmijët janë mjaftueshëm të pjekur për t’u zgjuar dhe të kuptojnë se çfarë po ndodh.

Megjithatë, ekzistonte edhe një numër i vogël që e konsideronte këtë veprim normal./Gazeta Shneta/