Raporti i Gjinekologjisë për lindjet e bebeve në ditën e diel

2017-10-09 në ora 09:21

Gjatë ditës së diele në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, janë kryer 21 lindje.

Raportohet se 21 nëna kanë sjellë në jetë 11 djem dhe 10 vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Të dielën 9 nëna kanë kryer lindjen me operacion cezarian.

Ndërsa 4 prej 21 grave janë bërë nëna për herë të parë. /Gazeta Shneta/