Rrëfimi rrëqethës: Nëna me dy vagjina dhe dy mitra, lindi dy fëmijë (Foto)

2017-04-18 në ora 17:41

Një nënë e lindur me dy organe riprodhuese, ka folur për përvojën e saj se si lindi fëmijë në dy barqe të ndara në trupin e saj.

Faye Wilkins, 31, ishte diagnostifikuar me një çrregullim të rrallë i quajtur “mitër e dyfishtë”, e cila shkakton edhe zhvillimin e dy vagjinave, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Doktorët i kishin thënë asaj se shanset për të mbetur shtatzënë janë minimale, por mrekullisht, pas gjashtë tentimeve, ajo mbeti shtatzënë dhe lindi dy fëmijë, nga një në secilin bark.

“Të gjitha shoqet e mia kishin nisur periodat, por unë vetëm kishte filluar të kem dhimbje në bark”.

“Nëna ime më dërgoi te doktori duke menduar se kisha ndonjë çrregullim dhe pas tetë muajsh unë përjetova një shpërthim derisa isha në tualet”.

“Prindërit më dërguan menjëherë te mjeku dhe aty e kuptuam se unë kisha mitër të dyfishtë”, ka treguar Faye.

Pas dy muajsh ajo bëri një intervenim kirurgjik për t’i bërë bashkë dy vagjinat në një, në mënyrë që të mos ketë më shpërthime në mitër.

Tani ajo ka lindur dy fëmijë dhe tregon se nënat sikurse ajo, mund të mbesin shtatzënë në njërën mitër ose në të dyja. /Gazeta Shneta/

Faye lindi vajzen ne vitin 2009 dhe djalin ne vitin 2014