Sa lindje janë kryer të mërkurën në Gjinekologji

2018-02-15 në ora 10:11

Në klinikën e lindjeve në QKUK gjatë ditës së djeshme kanë sjellë në jetë fëmijët e tyre 27 nëna, raporton Gazeta Shneta.

Prej tyre, 15 kanë lindur fëmijë të gjinisë mashkullore dhe 12 femra.

Lindje me operacion cezarian kanë kryer tetë nëna.

Në raportin e lindjeve janë regjistruar për herë të parë pesë gra. /Gazeta Shneta/