Sa nëna kanë sjellë në jetë fëmijë në Gjinekologji

2018-01-29 në ora 10:22

Në raportin e lindjeve në ditën e diel në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, janë regjistruar 17 lindje.

Nënat kanë lindur 10 djem dhe shtatë vajza, shkruan Gazeta Shneta.

Me operacion cezarian kanë kryer lindjen vetëm 4 nëna.

Ndërsa për herë të parë gëzimin e lindjes e kanë përjetuar 10 gra. /Gazeta Shneta/