Shenjat që jeni gati për një fëmijë tjetër

2018-01-17 në ora 12:32

Nuk ka asgjë të ngjashme me atë erë të porsalindur dhe ato muajt e parë kur ndieni dashuri si asnjë tjetër. Por në mes të mjegullës së privimit të gjumit dhe mësimit të litarëve, mendimi i një fëmije tjetër mund të jetë asgjë më pak se ngurosje shkruan Babyology transmeton Gazeta Shneta.

Pra, si e dini kur jeni gati të bëni gjithçka përsëri? Këto janë shenjat më të zakonshme.

Ju filloni të ndiheni ‘normale’ përsëri

Rehatimi me prindërimin e raundit të parë, të dytë ose të tretë, kërkon kohë. Asnjë fëmijë nuk vjen me një manual ose një buton për ta fikur natën pas nates së testimeve të gjumit të prishur.

Pastaj papritmas ktheheni prapa. Ju keni bërë prindërimin shumë mirë dhe sa më shumë që mundeni, andaj shihni këtë dritën në fund të tunelit. Mund të mbash një bisedë pa humbur gjurmët.

Fëmija juaj fillon të flejë

Nuk ka asgjë më të tmerrshme dhe kulluese se netët e njëpasnjëshme të gjumit të thyer. Megjithatë, është e mahnitshme se sa shpejt e harrojmë këtë. Shumë si puna e lindjes, truri ynë ka një aftësi mahnitëse për të mjegulluar pjesët sfiduese të prindërimit dhe për të zëvendësuar me të mirat.

Kujtimet e gjumit të thyer zëvendësohen me kujtime rozë të foshnjave të bukura çlodhëse. Plus, fotot e tyre duke fjetur bëjnë që ju të harroni sa pak ata ndonjëherë nuk kanë fjetur!

I lakmoni gratë shtatzëna

Përderisa shtatzënia mund të ketë vështirësi, nuk ka dyshim se është një kohë e veçantë. Mrekullia e krijimit të një jete të re është e mrekullueshme, dhe asnjë ndjenjë nuk mund të krahasohet me atë fluturim të lëvizjes brenda.

Pra, në qoftë se gratë e tjera që janë shtatzënë ju kujtojnë shtatzënitë tuaja, mund të jetë koha për të punuar në bërjen e një fëmije tjetër. Në mënyrë të ngjashme, nëse e ndjeni sikur gratë shtatzëna janë ‘kudo’, atëherë fokusi juaj është mjaft i qartë.

Vazhdoni të shikoni fotot e fëmijës suaj

Asgjë nuk ju tërheq në vezoret tuaja si fotot e fëmijës suaj nga lindja. Koha duket se po shkon aq shpejt dhe është e vështirë të besohet se ata ishin gjithnjë kaq të vegjël. Ato duar të vogla, të vogla dhe të pafajshme që ata portretizojnë.

Kjo ju bën të shmangeni brenda dhe të dëshironi ti ktheni ato ditë kur ata ishin të mbërthyer në gjoksin tuaj pranë zemrës tuaj.

Filloni të shikoni veshjet e foshnjeve

Ngjashëm me fotografitë, shkurtësia e veshjeve të foshnjave është e mjaftueshme për të bërë që shumica e prindërve të jenë në mes nesh. Më i vogli i veshjeve të vogla të stolisura me dizajnin më të ëmbël është vështirë të injorohet.

Gjetja e tërhequr në seksionin e foshnjeve në dyqanin e rrobave zakonisht është një shenjë që ato veshmbathje të vogla duhet të jenë prap në dorën tuaj.

Ju tërhiqeni nga çdo fëmijë që e takoni

Foshnjet më të shenjta mund të tërheqin vëmendjen tonë, madje edhe kur ne nuk jemi të shqetësuara. Pra, nëse po filloni të pyesni nëse jeni gati për një fëmijë tjetër, një fëmijë qesharak i bukur nga një karrocë, ose pamja e një fëmije të vogël mund të jetë e mjaftueshme për të forcuar vendimin tuaj. / Gazeta Shneta