Seks në spital duke pritur të lindte

2017-04-29 në ora 12:28

Një femër shtatzënë, e cila po priste të sillte në jetë fëmijën e saj, është kapur nga stafi i spitalit duke bërë seks me partnerin e saj.

Një punëtor pastrimi ka gjetur çiftin duke bërë seks ndërsa hyri në dhomë për të bërë pastrimin dhe i raportoi shefit të tij për ato që pa. Por drejtori i spitalit tha se nuk ka asnjë rregull që ndalon seksin në dhoma.

Ngjarja ka ndodhur në një spital të Bristol, në Angli.

Thuhet se seksi para lindjes ndihmon në procesin e sjelljes në jetë të fëmijës, por kjo grua e ka tepruar apo jo.