Ngrënia e picës, çelësi i përshpejtimit të lindjes?

2017-04-29 në ora 12:52

Sipas disa nënave, mund të jetë e mundshme që ngrënia e picës të përshpejtoj lindjen. Pica e krahut të buallit të restorantit është, sipas legjendës, e mbushur me fuqitë që nxisin shtatzëninë. Pica njihet edhe me nofkën “Inducer”.

Kjo nuk është e vetmja herë që kemi dëgjuar për aftësinë e ushqimit për të nxjerrë një fëmijë jashtë në botë. Ka një besim të gjatë që ushqimi pikant mund të përshpejtojë fundin e shtatzënisë shkruan FitPregnancy, transmeton Gazeta Shneta.

Përderisa ka disa të tjerë, që besojnë se pemët dhe lëngu i mollës e kryejnë përshpejtimit. Në një shënim më specifik, ka një sallatë të veçantë që ka fituar një reputacion edhe për këtë.

Përderisa nuk ka dëshmi mjekësore për të mbështetur aftësinë e kësaj pike të veçantë për të hyrë në punë, ne nuk do të fajësonim një grua shtatzënë prej 40 javësh që të nxitoheshin për të marrë ca ushqim, sepse kjo gjë duket e shijshme./Gazeta Shneta/