Shikojeni këtë moment të këndshëm, vajza e njoftohet me motrën e saj bebe (Video)

2017-07-03 në ora 07:48

Medlinën dyvjeçare babai e çoi në maternitet për ta njohur për herë të parë motrën e saj bebe.

Njëra ndër brengat më të mëdha të prindërve, derisa presin beben tjetër, është se si do të reagojë fëmija i tyre i parë ndaj anëtarit të ri të familjes.

Disa kanë probleme me xhelozinë fëmijërore, ndërsa disa janë fatlumët më të mëdhenj, si ky prind që do ta shihni në xhirim, transmeton Telegrafi.

Në të vërtetë, Medlinën dyvjeçare babai e ka dërguar në maternitet për të njohur për herë të parë motrën e saj, beben Olivia, e cila i ka sjellë dhuratë dhe e ka puthur.

Reagimi i saj i parezistueshëm është një gjë shumë e ëmbël të cilin do ta shihni në video: