Shikoni metodën japoneze për drejtimin e kurrizit (VIDEO)

2017-02-23 në ora 22:17

“Otonamaki” është terapi japoneze e cila viteve të fundit po aplikohet gjithnjë e më shpesh.

Me ndihmën e këtij tretmani mund të zgjidhni shtangimin dhe të pengoni dëmtimin e kurrizit.

“Otonamaki” është mbështjellja e të rriturve në formë fetusi, siç mund ta shihni në video, transmeton Telegrafi.

Këtë metodë e kanë zhvilluar mamitë japoneze, të cilat në këtë mënyrë kanë shëruar të sapolindurit dhe bebet.

Me kohë është arritur në konkluzionin që ky tretman është i efektshëm edhe për problemet me kurrizin të cilat i kanë të rriturit.

Gjatë terapisë e cila zgjat 20 minuta trupi vendoset në pozitën primare më të natyrshme, përkatësisht në atë pozitë të cilën e ka pasur kur ka qenë në mitër, gjë që pushon enët nervore dhe enët e gjakut të cilat përshkojnë kurrizin.