‘Shkatërrojnë’ intervistën e babait, marrin vëmendjen e të tjerëve (VIDEO)

2017-04-26 në ora 18:27

Në mars, profesori i shkencave politike Robert Kelly dhe familja e tij u bënë ndjesi ndërkombëtare, falë një segmenti viral të BBC-së, gjatë së cilës fëmijët adhurues të Kelly ndërprenë intervistën e tij gjatë videos. Në valën e mediave që pasoi, bota ra në dashuri me fëmijët e tij, Marion 4-vjeçar dhe James-in 8-muajshe.

Tani, fëmijët e Kelly kanë bërë shfaqjen e tyre personale.

Më 17 prill, Hans House Productions lëshoi episodin e parë të “The Adventures of Mina and Jack”, një seri animuar në YouTube bazuar në Marion dhe James. Shfaqja ndjek Mina dhe Jack, si një dyshe djallëzore që vetëm kryejnë telashe.