Shpallen 5 emrat më të bukur për djem në vitin 2018

2018-03-27 në ora 18:22

Emrat më të njohur të foshnjave deri më tani në vitin 2018, sipas Baby Center, transmeton Gazeta Shneta.

1. LIAM. Liam, sipas përkufizimit, është një luftëtar i guximshëm dhe mbrojtës. Ky emër irlandez, që do të thotë “Helmet e vullnetit”, është gjithashtu një version i shkurtuar i emrit “William”.

2. NOAH. Noeja është një emër hebre që do të thotë “pushim” dhe “ngushëllim”. Ky emër ka qenë në listën e emrave më të mirë të foshnjave gjatë disa viteve të fundit dhe nuk duket se do të ndryshojë.

3. LOGAN. Kuptimi: “i urituri i vogël”, Logan ka fituar popullaritet në vitet e fundit.

4. OLIVER. Oliver rrjedh nga fjala latine e lashtë olivarius (pema e ullirit) dhe aktualisht është emri më i përdorur i djemve në Australi dhe Britani të Madhe.

5. LUKAS. Kuptimi: “dritë-dhënëse” ose “ndriçim”,Duke fituar popullaritet në të gjithë botën, emri  ka arritur të përdoret më së shumti në Suedi.

/Gazeta Shneta/