Shprehitë e mëngjesit që ua bëjnë ditën më të mirë

2018-06-07 në ora 09:51

Shumë njerëz në këtë shekull po privohen nga gjumi shkaku i menaxhimit të keq me teknologjinë në momentin kur koha është për gjumë.

Gjumi është një nga gjërat më të rëndësishme në jetën tuaj, sepse rritë shpejtësinë tuaj të të mësuarit, ju ndihmon të kujtoni më shumë informacion, dhe të jeni më të lumtur gjatë ditës, transmeton Klan Kosova.

Nëse ju dëshironi të jeni produktiv gjatë ditës atëherë ju duhet të zgjidhni shprehitë e juaja mëngjesore.

-Zgjohuni posa të lind dielli

-Meditoni

-Bëni ushtrime, vraponi, ecni…

-Përgatituni një natë më parë

-Pini një kafe nëse mendoni se ju bën mirë dhe fillojeni ditën tuaj