Thuani lamtumirë infeksioneve urinare përmes kësaj metode

2017-04-20 në ora 20:25

Infeksionet e urinimit mund të jenë shkak i asaj që ju të kujdeseni më tepër për higjienën tuaj trupore, e cila kërkon përkushtim më të madh.

Në paragrafet më poshtë janë disa nga këshillat të cilat duhet t’i ndjekni në rast të prekjes nga infeksionet shkruan Natural Medicine Box, transmeton Gazeta Shneta.

Përdorni një leckë për pastrimin e vetës.

Thajeni lëkurën tuaj në ajër pas pastrimit.

Shmangni larjet e shpeshta dhe kruarjet, pasi këto mund të shkaktojnë probleme në lëkurë.

Përdorni një kremë parandalues, të tillë si vazelina ose gjalpi apo kakao, për të mbrojtur lëkurën tuaj nga urina./Gazeta Shneta/