Truqet për ta vënë në gjumë beben tuaj

2017-12-05 në ora 09:14

Disa nga truqet për ta vënë në gjumë beben tuaj

Kemi dëgjuar shumë nga prindërit në vendin tonë (por edhe nga mesazhet e dërguara) që kanë përdorur disa teknika jo shumë të zakonshme që ti vënë në gjumë bebet e tyre. Besojmë që ju nuk e keni përdorur asnjë prej tyre.

1.Përdorni locionin apo sapunin e livandës nga koka deri te këmbët

2.Vendosni beben në luhatëse dhe lëshoni radion në kanalin statik.

3.Lëshoni fshesën elektrike. Tingulli i saj mund të vëjë në gjumë bebin tuaj për disa minuta. Për dikë ka funksionuar shumë mirë.

4.Akuariumi i peshqëve mund të jetë mjet relaksues që ta vëjë fëmijën tuaj në gjumë.

5.Kur asgjë tjetër nuk funksionon, vendoseni atë në luhatëse dhe luani disa tinguj në kitarë. Kjo mund ta bëjë atë të flejë.

6.Provoni të regjistroni rrahjet e zemrës së nënës dhe ja lëshoni bebit para gjumit.

7.Dritat e natës që ndërrojnë ngjyrë

8.Këndoni atyre këngën e ABC-së