Vajza nëse ju dalin qime në gjoks, në trupin tuaj po ndodh një gjë e çuditshme

2017-04-06 në ora 20:59

Nëse shihni se ju kanë dalë qime në gjoks atëherë duhet të drejtoheni menjëherë tek mjeku, pasi diçka nuk është duke shkuar siç duhet në trupin tuaj.

Ekspertët theksojnë se kur një femre fillojnë dhe i dalin qime në gjoks atëherë në trupin e saj është duke u rritur niveli i të testosteronit.

Kjo nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjëndrat e vezoreve dhe adrenale, shkruan Syri.net. /Gazeta Shneta/