Me vetëm ndjekjen e një diete pas lindjes, mund të arrini trupin e kësaj modele

2017-05-17 në ora 16:02

Loni Jane Anthony, 28 vjeçare, është një blogere vegjetariane e cila ka botura shumë libra elektronik për pasuesit që dëshirojnë të jetojnë të njëjtën mënyrë jetese shëndetësore si ajo.

Nënë e dy fëmijëve në Queensland ngarkoj një pikturë me pamje të përsosur të trupit të saj vetëm një vit pas lindjes së fëmijës së saj të fundit, Polly, transmeton Gazeta Shneta.

Krahas fotos 28-vjeçarja foli për përpjekjen e vogël që kishte kaluar për ta arritur një trup të tillë. Sipas saj, sekreti gjendet në ushqimin që ha ajo.

'This is the result after two babies, abundant plant foods, never counting calories, eating until satisfied, little to no strenuous exercise, never feeling restricted or malnourished, happily enduring two pregnancies and two natural births,' she wrote alongside this imageAlongside the photo the 28-year-old spoke about the very little effort that had gone into maintaining such an enviable figure. And her secret is in the food she eats
“Ky është rezultati pas dy foshnjeve, ushqimeve bimore të bollshme, duke mos llogaritur kurrë kaloritë, duke ngrënë deri sa të ndjehem e bollshme, pa stërvitje, duke qëndruar e lumtur në dy shtatzënitë dhe me lindje natyrale madje.”, shkruante ajo.

‘Në 20 vitet e mia të fundit po ndjehem më mirë se sa në moshën 18 vjeçare. Unë nuk po e postoj këtë për t’ju bërë përshtypje, por po e postoj këtë për të bërë përshtypje juve me fuqinë e bimëve, vetëdijes, respektit vetjak dhe dashurisë.

“Unë e kam ruajtur këtë trup si tempullin tim për 5 vitet e kaluara pa ndaluar, e shërova atë nga viruset ekstreme si cytomegalovirus (cmv) dhe ethet e dengutit, parazitët, kandidat, aknet, problemet digjestive, mangësitë e vitaminave, presionin e ulët të gjakut, energjinë e ulët, djersitjen e natës dhe shtimin në peshë.

Loni ka folur haptazi rreth çështjeve mjekësore që hasi përpara se të kthehej në vegjetariane pesë vjet më parë dhe duke përdorur ushqimin si karburantin e saj.

Ajo ka rritur të dy fëmijët e saj, Rowdy dhe Polly të cilët tashmë po jetojnë stilin e jetesës së nënës së tyre, duke qenë vegjetarian.

“Unë nuk jam duke pretenduar se jam e përsosur dhe ky nuk është qëllimi im, e as nuk dua që të jetë juaji.”

Me këtë postim, Loni na lë të kuptojmë se ushqimi i shëndetshëm, kujdesi i ushtruar mbi trupin na bën të dukemi më të shëndetshëm dhe të jetojmë më gjatë./Gazeta Shneta/