Zbulimi i kësaj pajisje do t’i nervozojë gratë, por do t’i gëzojë burrat (Video)

2017-05-15 në ora 12:48

Zbulimi i një pajisje teknologjike patjetër që do t’i bëjë nervoze gratë në raportet e tyre me burrat, por mbase këta të fundit do t’i gëzojë.

Kjo sepse burrave do t’u mundësohet të bëjnë seks me gratë e tyre, e në të njëjtën kohë do të shohin një femër tjetër në vend të gruas, shkruan TheSun, transmeton Gazeta Shneta.

“Pavarësisht sa e dashuroni gruan tuaj, seksi me personin e njëjtë mund të mos duket edhe aq i kënaqëshëm”, ka thënë zëdhënësi i kompanisë “VR Bangers”, e cila e ka lansuar pajisjen.

Kompania sugjeron burrat ta vendosin këtë pasjisje në kokë derisa bëjnë seks me gratë e tyre dhe në të njëjtën kohë teknologjia ua mundëson atyre të shohin një femër tjetër në vend të gruas. /Gazeta Shneta/