Zbuloni cilat janë 5 shenjat e hershme të shtatzënisë

2017-02-28 në ora 10:55

Shenjat e shtatzënisë shfaqen shumë më herët sesa ju mendoni. Kur ju të filloni të shqetësoheni mos jeni shtatzënë pasi periodat po ju vonohen, mund të jeni tepër vonë sepse mund të jeni në muajin e parë të shtatzënisë. Më poshtë Living do të listojë të gjitha shenjat emundshme të një shtatzënie.

Ndjesia e të vjellës

Ndryshimi i hormoneve progesterone dhe estrogen mund të ndikojë në funksionet e aparatit tretës duke e ngadalsuar këtë të fundit, e për pasojë shkakton ndjesinë e të përzierave.

Gjoks i fryrë

Nëse gjoksi juaj është tejet i ndjeshëm dhe përjetoni ndjesinë e fryrjes , kjo mund të jetë shenjë e një shtatzënie të mundshme.

Lodhje

Nivelet e larta e progesteronit shkaktojnë lodhje dhe nëse ju ndiheni më të lodhur se zakonisht duhet të bëni jë test shtatzënie.

Ndjeshëmri e lartë ndaj aromave është një shenjë e hershme e shtatzënisë, ndaj mos e neglizhoni nëse ju mund të ndieni çdo aromë edhe nëse të tjerët thonë që nuk mund të nuhasin asgjë.,

Kapsllëk. Nëse ju nuk keni dalë jashtë për dy ditë mund të jeni shtatzënë.