Zhduket një vajzë 16-vjeçare

2017-04-02 në ora 09:27

Sipas ankuesit, vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Policia është duke zhvilluar hetime rreth zhdukjes së një vajze.

Një qytetar nga Peja ka raportuar dje rreth orës 11:00 zhdukjen e vajzës së tij 16-vjeçare, shkruan Kallxo.com.

Sipas ankuesit, vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Policia këtë rast po e konsideron si person i zhdukur. /Gazeta Shneta/