3 gjërat e pabesueshme që i ndodhin foshnjës 24 orë përpara se të lind

2018-07-24 në ora 16:40

A jeni e interesuar ta dini se çfarë ndodh me të vegjlit tuaj 24 orë përpara lindjes? Natyrisht, ata nuk kujtojnë asgjë dhe nuk mund të përshkruajnë me të vërtetë udhëtimin e tyre për ne.

Por ka disa gjëra që ne dimë tani falë shkencës, të cilat do i ndiqni më poshtë, transmeton Gazeta Shneta.

1. Të vegjlit zbresin poshtë

Kjo zakonisht ndodh rreth 24 orë para lindjes. Mund të ndodhë edhe disa javë para lindjes. Tek një nënë, foshnja lëviz më shumë drejt pjesës së poshtme të barkut, gjë që lehtëson urthin, por mund të bëjë që ecja të jetë paksa e vështirë.

2. Luhatja e zemrës

Në disa spitale, mjekët në të vërtetë preferojnë të kontrollojnë rrahjet e zemrës së foshnjës gjatë gjithë lindjes. Nganjëherë, fëmija mund ta konsiderojë tërë procesin shqetësues dhe monitoruesi i lejon mjekut të njejtën. Por, ka më shumë gjasa që rrahja e zemrës së foshnjës të luhatet paksa.

3. Praktikon frymëmarrjen

Foshnjat zakonisht kanë shumë kohë për të kaluar 24 orë përpara se të dalin në botë. Edhe në qoftë se nëna po kalon kontraktimet e saj, ka ende periudha sporadike të pushimit për të gjithë. Pra, foshnja vazhdon të praktikojë frymëmarrjen e tij / saj./Gazeta Shneta/