5 shenjat që tregojnë se jeni shtatzënë me një djalë

2018-03-23 në ora 14:51

Ju jeni shtatëzënë dhe ‘pakoja’ juaj e gëzimit nuk dëshiron të ju lejoj të hyni në sekretin e tij të madh. Nëse foshnja është ngulitur mirë ose është i shtrënguar mbase ai/ajo nuk dëshiron që ju të dini gjininë.

Nëntë muaj është shumë për të mos ditur asgjë. Në fund të fundit, çfarë nëse mund të zbuloni gjininë pa shkuar fare tek mjeku, më poshtë keni disa mënyra, transmeton Gazeta Shneta:

-Barku juaj është shumë i ulët

-Urina e errët

-Ana e djathtë e gjoksit është më e ngritur se e majta

-Lëkura me akne

-Ju flini vazhdimisht në anën e majtë

-Personaliteti juaj  bëhet agresiv, i guximshëm dhe dominues.

Ashtu si me flokët tuaj, nivelet më të larta të testosteronit që sjellin një djalë mund t’ju bëjnë më pak agresiv./Gazeta Shneta/