6 karakteristikat e fëmijëve të lindur në muajin tetor

2020-10-18 në ora 12:57

Të veçantat e fëmijëve të lindur në muajin tetor, mund t’i gjeni më poshtë.

1.Janë të dashur

Fëmijët e lindur në muajin tetor janë shumë të dashur dhe duan me gjithë zemër shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

2.Janë të qetë

Fëmijët e lindur në muajin tetor janë shumë me fat pasi janë të qetë, në shumë raste dijnë t’i mbajnë të fshehur emocionet e tyre.

3.Janë këmbëngulës

Në shumë raste, fëmijët, çfarëdo që fillojnë të bëjnë, do e përfundojnë atë me aftësitë e tyre, pavarësisht sesa e vështirë që të jetë.

4.Janë pozitivë

Tetori simbolizon të qenurit optimist dhe pozitivë për fëmijët.Ata nuk dorëzohen dhe nëse vendosin të arrijnë diçka, nuk ndalen deri në përmbushjen e synimit.

5.Shpenzojnë shumë

Pavarësisht gjendjes financiare, fëmijët e lindur në muajin tetor kanë dëshirë të shpenzojnë.

6.Janë të zgjuar dhe inteligjentë

Në përgjithësi ata performojnë shumë mirë në aspektin akademik dhe janë të etur për të mësuar gjëra të reja./GazetaShneta/