6 ushtrime që ju ndihmojnë të hiqni celulitin brenda 2 javësh (Foto)

2018-06-06 në ora 08:50

Në qoftë se mendoni se jeni e vetmja që keni celulit na lejoni ‘’t’ju ngushëllojmë’’, në një farë mënyre, pasi ekzistojnë me mijëra gra dhe vajza në planet që ndajnë të njëjtin problem sikurse ju.

Celuliti, i njohur ndryshe si “lëkura e portokallit”, shfaqet nën lëkurë si pasojë e kontraktimit të indeve lidhëse të muskujve. Luhatjet e mëdha në peshë, çrregullimet hormonale, mungesa e aktivitetit fizik, shtatzënia, çbalancimet e sistemit limfatik dhe reduktimi i prodhimit të kolagjenit janë shkaktarët kryesorë të tij.

Të luftosh celulitin mund të duket një betejë e pamundur në pamje të parë.

Por keto 6 ushtrimet do t’ju ndihmojnë të reduktoni celulitin brenda dy javesh.

ushtrimet  15085960-31004960-12-15ImageOther--0-1499335129-1499335133-0-1499340280-0-1499406933-1499406937-650-1-1499406937-650-04f9ebaa03-1500111108 15086010-30851660-13-15ImageOther--0-1499335266-1499335270-650-1-1499335270-650-04f9ebaa03-1500111108 15086060-30851810-14-15ImageOther--0-1499335416-1499335421-574-1-1499335421-650-04f9ebaa03-1500111108

Ushtrime qe ju ndihmojne te hiqni celulitin. Nuk eshte e domosdshme te shkoni me patjeter ne palester. Ato mund te kryhen edhe ne kushtet e shtepise.Mbi te gjitha ne shtepi do te ndiheni me rehat dhe jo e kompleksuar./pernenat.al