Çfarë duhet të bëni për nënsqetulla të buta dhe të njoma?

2017-02-23 në ora 07:13

Sqetullat e zeza ju frenojnë nga veshja e atyre që ju dëshironi? Ka shpresë! Lejoni që ky udhëzues t’ju sjellë më afër idenë që sqetullat të mos kanë nevojë për filtër.

  1. PA rruajtje (!!!)

Kurrë mos i rruani sqetullat, madje edhe kur jeni në nxitim dhe keni dëshirë të veshni atë t-shirt të mrekullueshëm. Rruajtja mund të shkaktojë iritim dhe rritjen e qimeve të ashpra nën lëkurë, gjë që shkakton pamje të errët të sqetullave.

Nëse dëmi është bërë tashmë, ka ndriçues që rrit mundësinë e riparimit. Provoni Belo Intensive Whitening Bar me Kojic Acid + Tranexamik Acid. Ndriçuesi përmbanë formë kombinimi të veçantë të përbërësve aktiv dhe të fuqishëm që ju jep sqetulla më të ndritshme.

  1. GJENI deodorant të përkryer që i përshtatet nevojave tuaja.

Le të përballemi me të: Përzgjedhja për deodorant të mirë është një sfidë sepse jo çdo produkt i përshtatet lëkurës tuaj. Skenari më i keq, përzgjedhja e gabuar mund t’i errësojë sqetullat edhe më shumë.

Nëse preferoni deodorantë spray, përdorni Dove Deo Spray Ultimate White ose Dove Deo Aero Spray Original. Omega 6 dhe 1/4 e kremit hidratues në përbërje të këtyre deodorantëve praktik ndihmojnë në ndriçimin e sqetullave tuaja.

Nëse jeni në përdorim e sipër, pastaj kaloni në NIVEA Whitening apo Extra White. Dhe nëse jeni duke përdorur trajtim kundër plakjes së lëkurës, shtoni një nxitje sqetullave tuaja me NIVEA Extra White and Firm.

  1. BËNI piling një ose dy herë në javë.

Shtresimi i qelizave të vdekura të lëkurës mund të jetë shkaku i ndryshimit të ngjyrës. Për të shmangur këtë, përdorni Belo Kojic Acid Exfoliating Lemon Scrubs. I përgatitur me përbërës natyral për ndriçim, ky sapun ndihmon në heqjen e lëkurës së errët dhe të ashpër.

  1. MOS u trembni nga glutathion-i.

Duke i thënë po glutathion-it nuk është thënie kot vetëm për ta përdorur; por është e lidhur me shëndetin e përgjithshëm të lëkurës! Glutathion-i ndihmon detoksikimin dhe eliminimin e radikaleve të lira, të cilat janë të njohura për dëmtimin e qelizave. Ndriçon njollën dhe i jep lëkurës një rrezatim të shtuar nga koka deri te këmbët – po, madje edhe sqetullave tuaja!

Por nëse jeni akoma të kujdesshëm ndaj pilulave glutathione, zgjedhni SkinWhite Glutathione sapunin për të testuar ujin./femra.net/