Çfarë thonë burrat për qimet pubike tek femrat?

2017-04-29 në ora 15:18

Më shumë gra tani besojnë se nuk janë “të pastër” nëse nuk janë të rruara, përderisa në të vërtetë ato kanë më shumë gjasa të zhvillojnë probleme të higjienës.

Sipas një sondazhi, i cili shikonte 4,146 të anketuar të moshës 18 dhe 35 të marra nga llogaritë e mediave sociale të Cosmo, Twitter dhe Facebook , burrat parapëlqejnë që partneri i tyre të mos ketë qime pubike.
Të dhënat treguan se një 46 përqindësh i madh i meshkujve preferon që gratë tek pjesët intime të jenë plotësisht të rruara, 30 përqind të pastrohet pjesa me kujdes me kujdes dhe 12 përqind favorizojnë të kenë sasi të vogël të qimeve shkruan The Independent, transmeton Gazeta Shneta.

Me arsye, vetëm gjashtë përqind preferojnë një vështrim natyror.

Ndonse nuk ka asgjë të keqe me rruajtjen e qimeve pubike plotësisht, e njëjta gjë ndodh nëse doni ta mbani edhe me pamje natyrale.

Në fakt, disa ekspertë pohojnë se gratë që largojnë shpesh qimet pubike, mund të kenë rrezik më të madh të infeksionit./Gazeta Shneta/