Cigaret elektronike shkaktojnë mpiksje të gjakut dhe dëmtime në tru (Video)

2017-03-06 në ora 15:36

Pirja e duhanit në ambientet publike është ndaluar gjithnjë e më shumë për shkak të shqetësimit të tjerëve nga tymi.

Por, në vend të atyre ka filluar përdorimi i cigareve elektronike, gjë e cila deri vonë është menduar se nuk paraqet asnjë lloj rreziku.

Por, çfarë dimë në të vërtetë rreth tyre?

Për t’i parë dëmet të cilat i sjell përdorimi i këtyre cigareve, iu ftojmë ta ndiqni storjen e përgatitur nga RTV Dukagjini, enkas për këtë temë.