Deri në -60% ZBRITJE për gjininë femërore në të gjitha analizat

2021-10-09 në ora 18:20

Cambridge Clinical Laboratories i është bashkuar fushatës për ndërgjegjësimin e grave dhe vajzave në lidhje më shëndetin e tyre në kuadër të muajit Tetor kundër kancerit të gjirit.

Cambridge Clinical Laboratories është laborator simotër i të njëjtit laborator në Britaninë e Madhe. Së fundmi është hapur edhe në kryeqytetin e Kosovës dhe për nder të muajit Tetor po ofron pako të analizave me zbritje të çmimit.

Për nder të këtij muaji kaq të rëndësishëm, Cambridge Clinal Laboratories ka vendosur që të ofrojë deri në -60% ZBRITJE, për gjininë femërore, në të gjitha analizat që kryhen në laboratorin tonë në Emshir (shumë shpejtë edhe në Ulpianë)

Disa nga analizat:

Tumor Marker- 10.7€ (nga 16.2€)

D-dimer- 11€ (nga 16.2€)

Helicobakter pylori në fece- 8€ (nga 15€)

Anti-trupat Anti-Sars-COV-2- 14€ (nga 18€)

Fece parazit- 2.5€ (nga 6€) …

ZBULIMI I HERSHËM SHPËTON JETË!

Artikull i sponsorizuar