Dhurata e cila iu bë nënës nga fëmijët dhe burri, i habiti të gjithë (VIDEO)

2017-04-29 në ora 13:09
Të kesh një dhuratë e cila të kujton një çast të caktuar në jetën tënde, e të bëhet pjesë e kujtimeve tua më të mira, është një mrekulli, shkruan lajmi.net.

Historitë më të mira janë shkruar në çmenduritë më të mëdha. Kështu, në ditën e nënës, bashkëshorti i saj bashkë me fëmijët tentuan t’i bëjnë një dhuratë të paharruar.

Ata bashkuan duart dhe pasi u ngri materali, doli një dhuratë e çmuar për nënën e tyre.

Për të shikuar videon, klikoni këtu.