Disa nga arsyet pse trimesteri juaj i tretë është mbresëlënës

2017-04-14 në ora 17:15

Në paragrafet në vijim, gazeta FitPregnancy tentoi të përshkruante përfitimet psikologjike tek femrat gjatë trimesterit të tretë.

Nëse e keni kaluar tërë jetën duke u përpjekur ta fshihni stomakun tuaj më pak se sa të sheshtë, papritmas ju nuk do të ndjeheni në siklet për këtë gjë, transmeton Gazeta Shneta.

Mund t’a përdorni “nuk ndihem mirë” për t’i shmangur shumë gjëra si: punët shtëpiake, vizitën e të afërmve, rutinën e gjumit etj.

Nëse një person i vjetër hip në autobus apo tren, ju nuk jeni një nga ata personat që duhet t’ia lëshoni vendin.

Ju mund të alternoni në mes të dy veshjeve të njëjta për tre muaj dhe askush nuk do ta vërej një gjë të tillë.

Askush nuk pret prej juve që ju të mbani ndonjë gjë në dorë./Gazeta Shneta/