Disa nga gjërat që tezet e bebave mund t’i kryejnë më mirë se nënat

2017-04-17 në ora 15:00

Nëse keni një motër ju filloni ta merrni në konsideratë thirrjen e saj për përforcim, me qëllim të kryerjes së gjërave të mëposhtme.

Tezet dijnë të zbavitin fëmijën më mirë se vetë nënat

Tezet janë më pak të shqetësuara për rutinën, momentet e mësimdhënies dhe rrëmujën që shkaktojnë mbesa apo nipi i tyre, prandaj studimet tregojnë se ato janë më të afta të zbavitin fëmijën tuaj (pa përjashtuar dashurinë e nënës) shkruan Babyology, transmeton Gazeta Shneta.

Tezet janë më të tolerueshme kur vije puna tek larja!

Normalisht, nënat janë më strikte gjatë larjes, duke e larë fëmijën e tyre në mënyrë më statike, përderisa tezet mund t’ia plotësojnë dëshirat fëmijëve, duke iu mundësuar atyre të bëjnë rrëmuja.

Tezet janë në gjendje të luajnë me fëmijën për orë të tëra!

Tezet mund të jenë më të vëmendshme gjatë lojërave me nipat ose mbesat e tyre, që do të thotë se i ofron zbavitje maksimale fëmijës përmes mimikave dhe dialogu me kukullat apo lodrat e tyre./Gazeta Shneta/