Djalë apo vajzë: 5 mënyra për të parshikuar gjininë e foshnjës suaj

2018-03-25 në ora 09:22

Nëse jeni kurioz për gjininë e foshnjës suaj që po zhvillohet, ka shumë mënyra për ta vëretuar këtë(por jo të garantuara).

Testimi gjenetik ose ultrazërit: Kjo është mënyra më e saktë e parashikimit të gjinisë së foshnjës. Ndërsa ultrazëri nuk është gjithmonë 100 për qind i saktë, nëse bëni testime gjenetike kjo është rrallëherë mashtruese.

Testi i unazave të dasmës: Kjo është mjaft e çuditshme. Origjina e kësaj nuk dihet, dhe nuk ka ndonjë kuptim, logjik. Teoria thotë se duhet të hiqni unazën e dasmës suaj dhe të lidhni dikund, transmeton Gazeta Shneta.

Pastaj nëse lëviz në një rreth mbi barkun tuaj atëherë është një djalë, por nëse lëkundet para dhe prapa atëherë është një vajzë.

Lëkura juaj: Kjo metodë e parashikimit të gjinisë shihet të jetë mjaft  e saktë. Teoria është se hormonet shtesë në sistemin tuaj si rezultat që keni një vajzë rritin shanset tuaja për të pasur puçrra në fytyrë dhe çarje të lëkurës, derisa tek djemtë nuk ka këtë efekt.

Diagrami gjinor kinez: Kjo tabelë e parashikimit gjinor është mjaft i saktë, kjo metodë e kalendarit merr moshën e nënës në kohën e konceptimit dhe muajin në të cilin konceptimi ka ndodhur.

Në këtë mënyrë parashikohet gjinia e foshnjës./Gazeta Shneta/