Dr. Drita Kabashi

Gjinekologji/Obstetrikë

Fakulteti i Mjekësisë pranë Universitetit të Beogradit

Spitali Universitar Gjinekologjik në Tubingen, GjermaniSubspecialiste e Onkologjisë

Pozita momentale:

Ordinanca Gjinekologjike Drita

Biografia:

E diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë pranë Universitetit të Beogradit në vitin 1996

Punoi si mjeke në praktikë në Spitalin e Prizrenit dhe pjesë e shoqatës ‘Nëna Terezë’

Emigroi gjatë luftës në Tubingen të Gjermanisë, aty ku në vitin 2001 rikonfirmoi diplomimin e saj në Fakultetin e Mjekësisë

Nga vitit 2003 pjesë e Spitalit Universitar Gjinekologjik në Tubingen si mjeke në specializim

Nga viti 2007-2010 bashkëpunëtore shkencore pranë këtij universiteti

E specializuar në vitin 2010 dhe menjëherë e emëruar si mjeke e lartë në Repartin e Onkologjisë, aty ku kreu subspecializimin në vitin 2012

Bashkëpunëtore e shumë punimeve shkencore

Nga viti 2013 u rikthye në Kosovë për të praktikuar profesionin e saj

Tel: 044379111

Email: [email protected]

Social: Facebook

Postimet

Në një postim në rrjetet sociale nga Klinika Amerikane “Dr. Behar Kusari” është prezantuar një moment në të cilën është kryer një lindje që në vendet e Evropes konsiderohet si Lindje “Natyrale” Cezariane. Në postim thuhet se rrallë në Kosovë realizohet lindja “natyrale” cezariane, e cila në këtë klinikë është…

Më shumë

Në përpjekje për t’iu përgjigjur kërkesave të pacientëve të saj për intervenime spitalore, Dr Drita Kabashi nga ky muaj ka vendosur shërbimet e saj për pacientë t’i realizojë në ‘American Clinic Dr Behar Kusari’. E specializuar në Gjermani, Dr Drita dhe spitali më modern në rajon sa i përket fushës…

Më shumë