Efektet anësore të ‘maskës së zezë’

2017-04-26 në ora 13:27

Në internet është bërë super e famshme maska e zezë e cila përdoret në fytyra të yndyrshme për largimin e pikave të zeza nga fytyra, gjegjësisht në pjesën e hundës.

Është folur gjerësisht për efektet e saj pozitive por nuk asnjëherë nuk është diskutuar për efektet anësore.

Maska e zezë, duke qenë se ngjitet fortë në lëkurë, është shumë e vështirë të largohet nga fytyra.

Ajo shpesh shkakton iritim dhe lëndim të lëkurës.

Gjatë heqjes, maska e zezë largon edhe qimet nga fytyra, transmeton Indeksonline.

Procesi i largimit të kësaj maske nga fytyra përgjithësisht është i vështirë.

Por, përsa i përket largimit të pikave të zeza, ajo po tregohet mjaft efikase.