A është e sigurtë të përdoret podra për bebe?

2017-04-24 në ora 13:27

Një lidhje midis përdorimit të podrës dhe kancerit ovarian nuk është vërtetuar përfundimisht.

Shumica e studimeve nuk kanë gjetur një marrëdhënie të ngjashme për përdorimin e podrës dhe kancerit ovarian. Shkenca është ende jashtë këtij vërtetimi, mirëpo podra është klasifikuar zyrtarisht si ‘ndoshta kancerogjene’, shkruan BellyBelly.

Megjithëse ende nuk ka asgjë zyrtare, ky produkt ka rënë jashtë përdorimit të zakonshëm për foshnjat dhe fëmijët e vegjël./Gazeta Shneta/