Foto qesharake të bebeve kur nervozohen nga uria

2018-02-13 në ora 07:51

Në një album me fotografi të dërguara nga nënat, Mom.me ka sjellur fotot më qesharake të bebeve të nervozuara kur ato janë të uritura transmeton Gazeta Shneta.

 1. Nëse më veshni kështu, nuk do të thotë që do të sillem mirë. Jam i uritur dhe kjo nuk e ndryshon këtë fakt. 
 2. Ky është një problem për mua. Kjo duhet të jetë e mbushur me ushqim.
 3. Duhet të më ushqesh tani ose do të bërtas në ora 3 të mëngjesit në muajt e ardhshëm deri sa të zgjohesh.
 4. Njerëzit edhe nga ana tjetër e qytetit e dëgjojnë barkun tim duke fshikëlluar. Duhet të bësh diçka për këtë punë.
 5. Dua ushqim. TANI!!!
 6. Po. Kam ushqim, por a e din çfarë? Jam ende e uritur
 7. Me të vërtetë do ta hash atë para fytyrës time? Dhe as nuk po më ofron ta ndash me mua?
 8. Nuk po mërzitem të pres për mysafirët tanë. Nëse nuk arrijnë në kohë, atëherë nuk do të mund të hanë.
 9. A po duket që kam përfunduar së ngrëni? Kjo është një JO e fuqishme
 10. Pashë një ëndërr që kisha gjithë ushqimin që doja, por pastaj u zgjova nga gjumi.
 11. Do të të bëj zhurmë deri sa të më japësh atë që dua.