Fotografitë e bukura tregojnë momentet e nënave duke ushqyer me gji në publik

2018-02-07 në ora 19:18

Për të shënuar fillimin e Javës Botërore të Ushqyerjes me Gji, Kidspot e ka festuar dhe me njëfarë forme e ka normalizuar të ushqyerit me gji.

Kjo faqe e destinuar për bebe, ka deklaruar se normalizimi i gjidhënies bëhet nëpërmjet ushqimit edhe në publik, shkruan Gazeta Shneta.

Ndërkaq, ka shfrytëzuar këtë ditë zyrtare, duke publikuar disa fotografi të nënave që ushqejnë me gji në publik.

Fotografitë i huazoi nga Leilani Rogers, e cila krijoi Projektin e Ndërgjegjësimit Publik të Gjidhënies më 2013./Gazeta Shneta/