Frutat që duhet t’i konsumojë çdo grua që po jep gji

2018-01-15 në ora 17:56

Frutat janë një pjesë e rëndësishme e dietës suaj, sidomos gjatë periduhës së gjidhënies. Ato sigurojnë antioksidantë, minerale esenciale dhe fibra trupit tuaj.

Në rast se jeni duke dhënë gji, rekomandohet që ju të konsumoni fruta të freskëta që të siguroni lëndë ushqyese dhe energji, transmeton Gazeta Shneta.

Mes tjerash, ekziston edhe një listë frutash të cilën çdo grua që ushqen me gji duhet t’i konsumojë. Ndiqeni atë më poshtë:

  1. Sallata jeshile
  2. Kajsia
  3. Avokado
  4. Luleshtrydhet
  5. Bananet
  6. Sapodilla
  7. Boronicë
  8. Pjepri/Gazeta Shneta/