Fustanet të cilat do të vishen këtë verë (FOTO)

2017-04-26 në ora 17:29

Më në fund, erdhi koha që të zgjidhim shtresën e grumbulluar të gardërobës në trupin tonë dhe prandaj erdhi koha që të veshim vetëm ato rroba të lehta, të thjeshta: Fanellë dhe fustan bashkë?

Fanella-fustan është aq e thjeshtë dhe rrobë aq lehtë e përshtatshme, transmeton Telegrafi.

Mund ta vishni me xhaketë Teksasi, me çantë shpine.

Në variantin diç më elegant me këpucë baletane, çantë dhe setër në vend të xhaketës dhe tekefundit, kur dilni në shoqëri për kafe apo për ndonjë pije, me këpucë me taka dhe me qafore të gjatë dhe byzylykë.

Zgjedhjen mund ta bëni vetë, mirëpo është fakt që kjo pjesë e cila është e shkëlqyeshme për stilizim dhe për të cilën nuk jeni të detyruara të mendoni shumë, sepse ajo vetvetiu është rastësore – kjo është poenta e saj.

Nëse kërkoni këshillë nga ne: Është ideale për gardërobën verore!