Këtij vallëzimi ia ka zili secila grua (VIDEO)

2017-04-26 në ora 17:09

Dasmat indiane janë sinonim i festave pa fund, valleve dhe sesioneve të këngëve, së bashku me lojëra zbavitëse.

Vallëzimi i kësaj gruaje në dasmën e vet është duke u bërë virale. Bloger-ja e modës Masoom Minawala ndau videon nga dasma e saj në profilin e saj Instagram, e cila më pas shkoi viralisht.

Klikoni këtu për ta shikuar videon.