Gabimet që bëjnë të gjitha femrat, kur lyejnë qerpikët

2017-05-13 në ora 13:32

Edhe për minimalistët kozmetikë, rimeli është një domosdoshmëri.

Dhe pse është një nga produktet më të përdorura, është gjithashtu produkti me të cilin bëjmë më shpesh gabime.
Do të ndajmë me ju 5 gabimet që duhet të shmangni për një pamje sa më tërheqëse.

Mos ushtroni presion me furcë duke përsëritur lëvizjen disa herë.

E dime që ju jeni duke u përpjekur për të marrë më shumë bojë, por çdo herë që ju e bëni këtë, ju jeni duke i shtyre flluska ajri në të (i cili than formulën më të shpejtë).

Mos merrni shumë bojë nga rimeliPërpara se të aplikoni rimelin siguroheni që furça most ë ketë më shumë bojë nga se duhet.

Lyejini qerpikët nga të dyja anët. Sigurisht që kur lyeni qerpikët ju i lyeni nga ana e jashtme dhe harroni pjesën e brendshme.

Për qerpikë më të gjatë dhe të bukur duhet t’i lyeni këta të fundit nga të dyja anët.

Mos përdorni vetëm një lloj rimeli. Për qerpikë të kthyer të gjatë dhe të errët ju duhet të kujdeseni për ta. Përdorni rimelin mbrojtës që i ushqen qerpikët, aplikoni bojën dhe më pas një rimel të tejdukshëm që do të mbajë gnjyrën pë shumë kohë.

Rimeli skadon pas 3 muajsh nga moment që hapet, pas kësaj kohe ai thahet dhe nuk mund të përdoret më.