Këtë ushtrim pas lindjes, secila grua duhet ta bëjë (Video)

2017-05-13 në ora 13:10

Të gjithë e dimë se kur gratë janë shtatzënë, është shumë e rëndësishme të ushtrojnë shpesh – dhe përderisa duhet të kalosh pak kohë nga palestra menjëherë pasi të lindësh, nuk është ide e mirë të sforconi vetën.

Kjo stërvitje e re për nënat nuk mund t’ju mbajë sa më të shëndetshme që është e mundur, por është një strukturë mjaft e shkëlqyeshme për nënat e reja që punojnë nga shtëpia, që japin gji dhe preferojnë të dalin gjatë natës.

Ushtrimi preferohet të bëhet para se të shkoni në shtrat./Gazeta Shneta/