Gabimet më të shpeshta që bëjnë prindërit me fëmijët e tyre në tualet

2018-01-10 në ora 21:08

Çdo ditë Tracey dëgjon nga prindërit që po i qasen praktikës së tualetit në mënyrë të gabuar dhe pa dashje e bëjnë tërë procesin më të vështirë për veten dhe fëmijët e tyre.

Çdo moment historik ka potencial të jetë paksa stresues, por asgjë nuk e trondit në zemrat e prindërve më shumë se trajnimi i tualetit.

Për fat të keq, nuk është diçka që ju mund ta kaloni dhe shpresoni që ta merrni vetën. Vitin e kaluar, Daily Telegraph dha një statistikë për numrin në rritje të fëmijëve që filluan të ndjekin shkollën fillore ende në pelena, ose që ende kërkojnë ndihmë për tualet, transmeton Gazeta Shneta.

Ndërsa, shqetësimi është ky: Prindërit stresohen për fëmijët e tyre që mbushin 3-vjeç e më shumë dhe ende janë në pelena.

Megjithatë, eksperti i kësaj çështjeje Tracey po thotë se është një gjë krejtësisht normale.

Ai i rekomandon nënat që t’i dërgojnë tek ekspertët e kësaj fushe dhe të këshillohen në lidhje me këtë./Gazeta Shneta/