Gra, testi i shtatzënisë bëhet edhe përmes pastës së dhëmbëve me këtë metodë (Video)

2017-05-17 në ora 14:39

Bërja e testit të shtatzënisë është mënyra tipike që një grua mund të zbulojë nëse ajo është shtatzënë, por disa gra po përdorin një metodë tjetër për të kontrolluar për shtatzëninë.

Prova e shtatzënisë me pastë dhëmbësh është metodë shtëpiake, e cila kohëve të fundit është bërë virale në internet.

“Google Trends” kanë zbuluar se kërkimet për termin “test për shtatzëni përmes pastës së dhëmbëve” kanë qenë në rritje të vazhdueshme për disa vite dhe një numër i konsiderueshëm i tutorialeve në Youtube kanë filluar të  demonstrojnë se si bëhet testi dhe si duhet të duket një test pozitiv.

Për të kryer testin, gratë duhet të vendosin një sasi të moderuar të pastës së dhëmbëve në një pjatë, ose në një filxhan dhe të shtoni disa pika të urinës së tyre në të. Nëse gruaja është shtatzënë, pasta e dhëmbëve duhet të ndryshojë ngjyrën ose të fillojë të shkrihet. Dhe nëse gruaja nuk është shtatzënë, pasta e dhëmbëve me sa duket do të mbetet e njëjtë në përbërje.

Por një diskutim në përdorimin e testeve të shtatzënisë me pastë dhëmbësh në rrjetin social ‘Quora’, zbulon pak besim në idenë dhe një sasi të madhe skepticizmi.

Megjithatë, për gratë e interesuara që dëshirojnë ta bëjnë këtë test, është ngarkuar një video e cila tregon mënyrën se si ta bëni këtë test, të cilën do ta shihni në vijim.