Ja në cilën javë foshnjet arrijnë të krijojnë tinguj në barkun e nënës

2021-01-09 në ora 17:55

A e dini se.. foshnjet janë në gjendje të qajnë brenda barkut të nënës?

Shumë prindër iu gëzohen faktit se përmes ekografive mund të përcjellin zhvillimin e foshnjes së tyre.Mirëpo, përpos thithjes, çfarë është në gjendje që foshnja juaj të bëj gjatë 9 muajve të shtatzënisë?

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Një ndër veprimet që një foshnje mund t’i bëj është se ato mund të qajnë brenda barkut të nënës shkruan VeryËellFamily, transmeton GazetaShneta.

Sidoqoftë, shkencëtarët nuk janë të sigurt se në çfarë shkalle mund të qajnë, mirëpo padyshim që nuk është e njejtë sikurse jashtë mitrës.

Kur foshnjet fillojnë të qajnë në barkun e nënës?

Sipas profesionistëve shëndetësor, foshnjet arrijnë të krijojnë tinguj në javën e 24-të të tyre dhe t’i përgjigjen zhurmës në mjedisin e tyre./GazetaShneta/