Ja përse shihni këto ëndrra gjatë shtatzënisë

2018-01-12 në ora 07:48

Ëndrrat pasqyrojnë gjendjen tuaj emocionale, kështu që është  e natyrshme që gjatë shtatzënisë, keni një periudhë të mbushur plot me emocione.

Ëndrrat e baballarëve preken jashtëzakonisht shumë gjatë kësaj kohe, por përse ndodhin këto?

Ndryshimet hormonale(rritje në progesteron), bëjnë të mundur që të shihni ëndrra më shumë dhe më shpesh, transmeton Gazeta Shneta.

Derisa mësoni informacione më shumë për beben tuaj, po ashtu edhe ëndrrat zhvillohen më tej, prandaj ju mund të keni lloje të ndryshme të ëndrrave.

Këto ëndrra dallojnë gjatë tremujorit të parë, dytë dhe tretë. Disa nëna tregojnë derisa ishte afër abortit, shihnin ëndrra shumë të përgjakshme ankthi.

Mundohuni mos të shqetësoheni nga ëndrrat që shihni, ato thjesht pasqyrojnë ngazëllimin dhe shqetësimet tuaja, në lidhje me ndryshimet në trupin tuaj./Gazeta Shneta/