Ja pse duhet t’i hiqni të brendshmet pas marrëdhënieve

2020-03-03 në ora 23:00

Ka shumë këshilla që të gjithë thonë se duhet t’i ndjekni gjatë kohës që keni marrëdhënie.

Urinoni

Të gjithë e dimë këtë pjesë. Sapo të keni përfunduar marrëdhëniet, injorone qëndrimin në shtrat, transmeton Gazeta Shneta.

Menjëherë shprazni uretrën tuaj. Ky është hapi i parë që duhet ta bëni veçanërisht nëse jeni të prirur ndaj infeksioneve.

Thajuni

Lagështia pas marrëdhënieve duhet të thahet. Për shkak se marrëdhëniet kanë të bëjnë me lagje të të gjitha llojeve dhe është e detyrueshme ta pastroni vaginën tuaj.përdorni një peshqir ose një letër higjienike.

Hiqni të brendshmet

Pasi marëdhënieve rekomandohet të hiqni të brendshmet. Veshni të brendshme të përshtatshme në mënyrë që vagina juaj të marrë frymë.

Mbajeni vaginën tuaj të shëndetshme

Mbajtja e shëndetshme e vaginës tuaj është me rëndësi të madhe sepse kur vagina është e pastër dhe kujdeseni mirë për të mund të parandaloni sëmundjet e traktit urinar dhe infeksionet e majave. /GazetaShneta/