Ja si flenë gratë gjatë periudhës së shtatzënisë

2018-07-28 në ora 08:22

Të dyja si shqetësimet fizike të shtatzënisë, poashtu edhe stresi emocional i këtij ndryshimi të madh të jetës mund të shkaktojnë probleme gjumi dhe të mbajnë një nënë që zgjohet gjatë gjithë natës.

Trupi juaj në ndryshim duhet të mbështetet mirë kështu që të ndiheni rehat dhe të shmangni kthimin gjithë natën. Kjo mund të arrihet duke u shtrirë në anën tuaj të majtë me një jastëk midis gjunjëve dhe një tjetër të vendosur nën barkun tuaj.

Ju gjithashtu mund të futni një jastëk prapa shpinës për t’ju ndihmuar të qëndroni në anën tuaj dhe të merrni disa presione jashtë kofshës tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Megjithëse ana e majtë është e preferuara pasi optimizojnë rrjedhjen e gjakut tek ju dhe fëmija juaj, ju mund të alternoni me vendosjen në anën tuaj të djathtë.

Disa kanë gjendje më të rëndë të gjumit gjatë natës, pasi nuk arrijnë të bien në gjumë dhe gjejnë veten në dysheme gjatë natës./Gazeta Shneta/