Ja si lind një femër me dy vagjina dhe si duket trupi i saj (Foto)

2017-04-18 në ora 14:30

Mitra e dyfishtë është një gjendje kur një grua lind me dy mitra të ndara që shkakton shpeshherë edhe ndarjen në dy vagjina.

Kjo ndodh për shkakun se në një fetus femër, mitra fillon në dy tuba të vegjël, transmeton Gazeta Shneta.

Pasi nis të zhvillohet, në mënyrë të zakonshme tubat bashkohen për të krijuar një mitër, por në rastet e jashtëzakonshme krijohen dy mitra.

Kjo gjë vërehet në rastet më të shumta pasi femra arrin moshën e pubertetit, me anë të ultrazërit.

Në kushte normale, barqet e femrës janë pak më të vegjël sesa mesatarja në mënyrë që të përshtaten. /Gazeta Shneta/

1. Miter normale
2. Miter e dyfishte