Java e dhjetë e shtatzënisë: Tiparet kryesore të zhvillimit të foshnjes suaj

2021-01-17 në ora 18:15

Në javën e dhjetë të shtatzënisë, po i afroheni fundit të tremujorit të parë.

Ndërkohë, në këtë javë, ju mund ta pyesni veten se kur simptomat e ‘bezdisshme’ të shtatzënisë do të fillojnë të zbehen dhe cilat tipare janë në zhvillim e sipër të foshnjes suaj shkruan VeryWellFamily, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Disa nga ngjarjet mahnitëse që ndodhin brenda kësaj jave përfshijnë:

-Të gjitha organet kryesore të trupit kanë filluar të formohen;

-Hunda, goja dhe sytë po marrin frymë;

-Gishtat dhe këmbët janë zhvilluar;

-Qepallat vazhdojnë të rriten dhe po mbyllen;

-Veshët e jashtëm po formohen dhe janë të pozicionuara në vendin e tyre./GazetaShneta/